Cranberry Relish, en puré af rå tranebær og appelsin.

Denne opskrift fik jeg af Libby Brandt da jeg i 1978 boede i Canton; NY.

Cranberries kan købes i supermarkedet fra midten af november til en gang i Januar. Opspro

iften giver dig en friskog velsmagende puré af rå tranebær og appelsin tilsat appelsinlikør, MUMS. Fantastisk velsmagende tilbehør til kalkun, and og gås juleaften.

Denne relish kan med fordel laves mindst 1 døgn i forvejen, da den smager bedre hvis den har fået lov at trække inden den serveres.

 

  • 500g cranberries
  • 1 økologisk appelsin, skrællet
  • 1,8dl sukker

Contreau til det smager sådan som du ønsker.

Cranberry (tranebær) puttes i blenderen sammen med den itu-skårne appelsin og sukker. Kør blenderen til du er tilfreds med resultatet –  en ensartet rød pure. Smag til med Contreauen.

Smager bedst hvis det trækker et døgn inden det serveres.

Opbevares i køleskabet.