Bedstemors pebernødder

Denne opskrift på pebernødder stammer fra min mor, som havde den fra bedstemor i Sevel – så jeg vil gætte på at den er 100 år gammel.
Du får uendeligt mange pebernødder ud af denne opskrift!

  •     500g Smør
  •     500g Sukker
  •        2 dl Piskeføde
  •  1,5tsk Ingefær
  •      2tsk Kanel
  • 1 tsk Hvid peber
  •     1 tsk Kardemomme
  •    1 tsk Bagepulver
  •    2 tsk Natron
  •    1 kg Hvedemel

Smør og sukker piskes til en blød og luftig masse. Natron røres i piskefløden og derefter i sukker/smørmassen. De tørre krydderier blandes i hvedemelet, sigtes og røres i dejen.

Dejen rulles i lange pølser ca 1 cm i diameter og skæres derefter til pebernødder.

Pebernødderne bages i ca 8-10 minutter ved 160 gr. de skal helt ikke tage meget farve, da de hurtigt smager brændt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *