Bedstemors pebernødder

Disse pebernødder er kraftigt krydrede og er du ikke en fan af stærke krydderier bør du nok overveje at reducere mængden af ingefær. Du får uendeligt mange pebernødder ud af denne opskrift!

  •     500g Smør
  •     500g Sukker
  •        2 dl Piskeføde
  •  1,5tsk Ingefær
  •      2tsk Kanel
  • 0,5 tsk Hvid peber
  •     1 tsk Kardemomme
  •    1 tsk Bagepulver
  •    2 tsk Natron
  •    1 kg Hvedemel

Smør og sukker piskes til en blød og luftig masse. Natron røres i piskefløden og derefter i sukker/smørmassen. De tørre krydderier blandes i hvedemelet, sigtes og røres i dejen.

Dejen rulles i lange pølser ca 1 cm i diameter og skæres derefter til pebernødder.

Pebernødderne bages i ca 8-10 minutter ved 160 gr. de skal helt ikke tage meget farve, da de hurtigt smager brændt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *