Fjerkræ-Pie

Piedej:

  • 175g hvedemel
  • 50g hønsefedt eller svinefedt
  • 50g smør
  • 1 tsk citronsaft
  • 1-2 spsk koldt vand

Laves som mørdej. Stilles på køl i minimum 30 minutter

Fyldet:

  • 500g kogt kyllinge eller hønsekød
  • 250g champignon
  • Salt, peber, paprika
  • 2dl piskefløde
  • 150g frosne majs
  • 150g frosne ærter

Kødet skæres i mindre, mundrette stykker. Champinon skæres i skiver og smørristes på en pande. Tilsæt kryderrierne, piskefløden, majs. ærter og til sidst kødet. Stuvningen koges igennem og smages til med salt og peber, og hældes derefter i et tærtefad. Dejen rulles ud og lægges hen over tærtefadet. Dejen prikkes med en gaffel og pensles med sammenåisket æg.

Pieen bages i 25minutter ved 225gr celcius

Pieen serveres med en frisk grøn salat og evt. et glas hvidvin.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.